Актуални семинари

  • Идентифициране и борба с Фалшивите новини

    Маркетинг | Мениджмънт | IT и комуникации

    21. 05 2024 - 21. 05 2024
    Онлайн Семинар в Zoom, от 09:30 до 13:30

    Какво може да се направи в общество, в което изглежда, че всеки е репортер, съдник и критик и може да се създаде измислица, заклеймена като истина и споделена по целия свят в миг на око? Този курс ще подчертае най-важното от фалшивите новини: забелязването им, справянето с тях и израстването им, превръщането на потенциална криза във възможности за промоция и свързване.

  • Популярни видео семинари

    Нови видео семинари

     
  • ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ “ИЗГРАДЕТЕ ЦЯЛОСТНА УВЕРЕНОСТ”

    05. 05 2024 - 05. 05 2024
    Уникал Онлайн Институт. Формат на предлагане на обучението: Дистанционен-изпращат се линкове с достъп до всички обучителни материали.
    Д-р Елисавета Павлова е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит.
    Обучение по УНИКАЛ Модела за УЕЛНЕС развитие Разпознавате ли някои от тези за вас самите: Постоянно ли сте ограничени да постигнете това, към което се стремите? Чувствате ли се уморени и претоварени от някакви вътрешни ограничения? Борите ли се с негативни мисли, вярвания и чувства? Отлагате ли щастието за бъдещето, когато ще бъдете в най-добрата си форма, тегло или с мечтаното тяло?
  • Онлайн Курс “Емоционална Увереност”

    05. 05 2024 - 26. 05 2024
    В онлайн формат на платформа за уебинари
    Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН.
    Запишете се за видео курса “Емоционална Увереност“, за да научите как да: - Овладеете емоциите си. - Запазите спокойствие и контрол. - Бъдете силни и уверени емоционално във всяка ситуация.
  • Сертификационна професионална тренинг програма за интегрални трансперсонални консултанти

    Личностно развитие

    30. 05 2024 - 02. 06 2024
    София
    Д-р Пиер Луиджи Латуада - лекар, доктор по психология, психотерапевт, лечител и учител.

    Интегралната теория е синтезирана философия и психология, развита в края на 20-ти век от световно известния философ Кен Уилбър. Тази вдъхновяваща нова теория, която обединява тялото, ума, емоциите и духа в сферата на себеразвитието, културата, социума и природата, ни дава един брилянтен синтез между ученията на великите духовни традиции и западната психология.

  •  
  • ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРТИФИКАЦИОННА ТРЕНИНГ ПРОГРАМА ЗА ФАСИЛИТАТОРИ ПО ИНТЕГРАТИВНО ДИШАНЕ

    Личностно развитие

    13. 06 2024 - 16. 06 2024
    София
    Д-р Вилфрид Ерман е завършил няколко магистърски и докторски програми по психология, психотерапия, философия, педагогика, история и политически науки.

    Дишането е от есенциално значение за физическото, емоционалното и менталното благополучие на хората. Едновременно финият и дълбок ефект от дълбокото, свързано интензивно дишане е познат от хиляди години.

  • Сертификационно обучение по Енергийна Психология Soul Detective Work - SDW

    Личностно развитие

    28. 06 2024 - 30. 06 2024
    София
    Водещ: д-р Барбара Стоун е клиничен психолог и психотерапевт с над четиридесет годишен опит. Тя е сертифициран преподавател и консултант на „Association for Comprehensive Energy Psychology - USA

    SDW е един от методите на иновативното направление „Енергийна Психология“. Този метод, както и останалите методи на това направление, е насочена към балансиране на физиологичните, емоционални, когнитивни и енергийни параметри на човешката същност, посредством комбинацията от източни подходи за работа с енергийната система на човека и западната психология и психотерапия, с цел възстановяване и съхраняване на здравословното и балансирано състояние на хомеостаза на тялото и психиката.

 
  Страница 1 от 1