Как е правилно да се обличат жените?

В живота често ни се налага да избираме своя тоалет според  повода , настроението и    състоянието    ни.  Независимо от даденият момент облеклото ни преди всичко трябва да е удобно и практично за определеният случай.  Ще се чувстваме комфортно в облеклото  си  само,  ако подбираме подходящи те  дрехи съобразени с дадените обстоятелства. Дрехите са най-важният елемент от нашата визия.  Обличайки  се правилно ние се стараем да изглеждаме добре, да се харесаме на околните и най вече на любимият човек  до нас.  Различно е облеклото  ни за различните поводи . Било за работното ни място, за почивните дни,  за парти  и други  увеселителни моменти или пък за бизнес среща.  При всички тези случаи  трябва да изглеждаме добре и да направим добро впечатление, без значение дали купуваме стоки с намаление или от редовен магазин.

Когато сме на работа, облеклото ни трябва да показва същността ни -  сила и увереност.  Дрехите трябва да са по-семпли,  да се избягват големите деколтета и късите поли. Т е ще понижат  нашето положително въздействие върху околните и ще предизвикат неприятен коментар.

Работното парти също така изисква  строг и елегантен тоалет. Това значи официална   рокля с цвят по ваш избор, но е за предпочитане да е в тъмен нюанс.   Не смесвайте официалното парти със развлекателен купон.  Двете празненства нямат нищо общо и всяко едно от тях носи своето послание.

Приятелският купон е друг вид  развлечение. При него не се изисква строг  тоалет,  а нещо свободно и по- небрежно... Все пак сте всред приятели и се забавлявате.

Семейните сбирки  с близки и роднини  не изискват голям ангажимент към облеклото.  Трябва да имате добър вид  да се чувствате добре и удобно. Семпла рокля или панталон са достатъчни за тържеството.

Едно красиво развлечение е в дискотека. Тук обстановката е задушевна и това изисква по-секси дрехи. Отпускаш след  тежката работна седмица и защо да не се облечеш  с по- сексапилна рокличка или блузка.                    

Освен за топлите пролетни и летни дни,  трябва да подбираме и подходящо облекло за есента и зимата .    В студените есенни и зимни дни, когато задухат северните ветрове и студът скове земята  силно се нуждаем от топли и удобни дрехи.  През зимата е желателно да спазват определени правила на обличане.  Доказано е, че   повечето дрехи под  дебелия пуловер защитава т  тялото и го предпазват    от изпотяване.   Достатъчно са няколко     фланелки  пад пуловера и след това връхно яке, анорак или друго връхно облекло .    По този начин  запазвате топлината си,  попивате потта и избягвате измръзването.





{START_COUNTER}